Speciale actie Simplon Chenoa Uni! Al verkrijgbaar vanaf € 3.999

Ontdek nu de speciale actie op de Simplon Chenoa Uni! De Simplon Chenoa Uni is een high-end allround e-bike geproduceerd door het Oostenrijks top merk Simplon. De Chenoa Uni is een waar meesterwerk gemaakt door de knutselaars van Simplon. De carbonfiets met lage instap en geïntegreerde Bosch-aandrijfeenheid valt op door zijn opvallende design. Maar dat is niet alles! De elegante e-bike blinkt bovendien uit door maximaal comfort en uitstekende rijeigenschappen. De Simplon Chenoa Uni is nu verkrijgbaar aan de actieprijs van € 3.999,-!

Details

Lichtgewicht, krachtig en stijlvol: de Chenoa Uni van Simplon presenteert zich in al haar glorie. Het carbon frame maakt de e-bike niet alleen ongelooflijk licht, maar ook uitzonderlijk duurzaam. Om te winkelen in de stad of naar het werk te gaan, is deze hoogwaardige stadsfiets perfect geschikt voor dagelijks gebruik en met een optionele accu die op de bagagedrager kan worden gemonteerd, heeft hij een indrukwekkende actieradius van 200 km of meer!

Functies

In overeenstemming met de rijeigenschappen van de motorfiets, beschikt hij ook over een krachtige Bosch Active Plus-aandrijfeenheid met snelle acceleratie en veel vermogen. Goed om te weten: Zelfs als de motor is uitgeschakeld, blijft de Chenoa Uni wendbaar en kan hij gemakkelijk in beweging worden gehouden.

Enorm handig: de lage instap van de fiets. Het maakt de e-bike nog comfortabeler – bijvoorbeeld voor gebruik in de stad. Want op- en afstappen is bijzonder eenvoudig zonder moeite om uw evenwicht te bewaren. Spontaan stoppen is ook efficiënt en veilig dankzij de framevorm met lage instap.

De Chenoa Uni is verkrijgbaar in drie kleuren – klassiek wit, zwart en krachtig rood – en heeft een elegant, aantrekkelijk ontwerp.

Technologie

De Chenoa Uni beschikt over een heel scala aan innovatieve technologie, bijvoorbeeld Hollow Carbon Dropout. De uitvaleinden op het carbonframe zijn gemaakt van carbonfiber en hebben een holle vorm. De voordelen: laag gewicht bij maximale stijfheid. Dunne VIBREX® staande achtervorken, een zadelpen met VIBREX® technologie en een afgeplatte bovenbuis zorgen voor nog meer comfort en geven de fiets uitstekende lijneigenschappen.

Opties

De Chenoa Uni geeft je volop mogelijkheden om je city e-bike naar jouw wensen en behoeften in te richten. Een bagagedrager, een bidonhouder of een extra accu – het is aan jou om toe te voegen wat past bij jouw rijstijl en gewoonten.

Ontdek de Simplon Chenoa Uni nu in onze winkel in Sint-Lenaarts (Brecht) of online webshop!

Simplon Chenoa Uni Deore 10LG Zwart Dames 2023

Voor meer informatie? Kan u ons gerust contacteren via info@fdbikes.be of bel ons via 03/664.86.46.

Ook kan u altijd direct op bezoek komen in onze winkel!

Adres:
Hoogstraatsebaan 15 C
2960 Sint-Lenaarts (Brecht)

Leave a Reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *