Advies op maat

Een nieuwe (elektrische) fiets nodig? Wij staan klaar met een pak ervaring en advies

Een nieuwe fiets kiezen is niet altijd gemakkelijk. Er zijn zoveel verschillende toepassingen, zoveel verschillende technieken. 

Wij zoeken graag samen met jou naar de juiste match! Wij luisteren naar jouw behoeften en bekijken welke fiets het best bij jou past. 

Kom gerust langs met jouw vragen of test een keer een paar fietsen. 

De juiste maat is echt superbelangrijk om comfortabel op een fiets te kunnen rijden. Daarom wordt iedereen bij de aankoop van een nieuwe fiets opgemeten en wordt de fiets op maat afgesteld. Dit zorgt voor de beste houding en de beste prestaties.

In onze winkel word je gemeten door middel van een innovatief systeem met lasers. Dit systeem werd samengesteld door een team van orthopeden, fysiotherapeuten, wielrenners, ingenieurs en fietsspecialisten. De scan duurt maar een paar minuutjes.

Bij rugklachten, nekklachten, pijn in de polsen,.. kunnen wij de meting uitvoeren en de fiets aanpassen zodat je pijnloos kan fietsen.

Wanneer een fiets volledig op je lichaam is afgesteld, zal je je prettiger voelen op je fiets en maximaal kunnen genieten.

CRM_bodyscan