Elektrische fietsen en stadsfietsen

 

Elektrische fietsen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Soms is het moeilijk om je weg nog te vinden in de vele technische kenmerken. Wij staan altijd klaar voor een woordje uitleg en gaan samen met jou op zoek naar het model dat het beste bij jou past.

FD Bikes is een erkend testcenter van Sparta en Gazelle. Wij hebben altijd een aantal E-bikes klaarstaan waarop je een testrit kan maken. Op die manier kan je het verschil voelen tussen de verschillende varianten op de markt. Daarnaast hebben wij ook nog de volgende merken in huis: Batavus en Orbea en BH Bikes.

Je kan bij ons ook een speed-pedelec testen. Deze elektrische fiets haalt een snelheid van 45 km/uur en is uitermate geschikt voor onder andere woon-werkverkeer. 

Voor wie zich (nog) niet aan een elektrische fiets wil wagen hebben wij natuurlijk ook nog steeds de stadsfietsen ter beschikking. Van lekker eenvoudig tot retro tot super-innovatief. 

 

Racefietsen en Mountainbikes

 

 

 

Vanuit onze eigen ervaring hebben we een grote kennis van allerlei soorten sportfietsen. Wij voeren het merk . Omdat wij wekelijks zelf op de fiets zitten, praten wij jullie graag bij omtrent de nieuwigheden in dit segment.

Toebehoren & kledij

In je fietsuitrusting kan je zo ver gaan als je zelf wil. Helmen, fietshandschoenen, brillen en fietskledij zijn allemaal te bezichtigen en te passen in onze winkel. Je kan je fiets personaliseren met fietstassen en andere leuke gadgets.