Service & Advies

 

 

Bij FD Bikes is je fiets in goede handen. In onze open werkplaats proberen wij uw fiets tegen de volgende dag in orde te maken.Wij verlenen ook service als uw fiets niet bij ons werd aangekocht.

Het onderhoud aan elektrische fietsen wordt steeds belangrijker. Laat uw fiets geregeld preventief nakijken om er langer en zorgeloos van te kunnen genieten. FD Bikes is een erkend Sparta en Gazelle service center.

 

Wij zijn alletwee fervente fietsers in onze vrije tijd. Dit gecombineerd met onze passie voor elektronica en techniek maakt dat wij jou goed kunnen helpen met allerlei fiets-vragen. Kom gerust eens langs in de winkel met jouw vraag. We helpen jou graag verder!

 

 

 

Fiets op maat door middel van een professionele bodyscan

 

De juiste maat is echt superbelangrijk om comfortabel op een fiets te kunnen rijden. Daarom wordt iedereen bij de aankoop van een nieuwe fiets opgemeten en wordt de fiets op maat afgesteld. Dit zorgt voor de beste houding en de beste prestaties.

In onze winkel word je gemeten door middel van een innovatief systeem met lasers. Deze werd samengesteld door een team van orthopeden, fysiotherapeuten, wielrenners, ingenieurs en tweewielerspecialisten. De scan duurt maar een paar minuutjes.

Bij rugklachten, nekklachten, pijn in de polsen,.. kunnen wij de meting uitvoeren en de fiets aanpassen zodat u pijnloos kan fietsen.

Doordat een fiets volledig op uw lichaam is afgesteld, zal u zich prettiger voelen op uw fiets en maximaal kunnen genieten.